Äventyr i Göteborg

Att åka på en upplevelse innebär ofta ett äventyr då det finns något för hela familjen här. Exempelvis så kan man bege sig till Liseberg tillsammans med sina barn och låta dem uppleva nordens största nöjespark. För den vuxna finns det dock mer i Göteborg än ett tivoli och här finns det något för alla sortens vuxna som letar spänning.

Hamnen i Göteborg

Det fantastiska med Göteborg är att det är en glesbygd i en viss mån och en storstad i en annan. Det är trots allt den tredje största staden i Sverige och detta gör att det är fullt ut en storstad med allt vad det innebär. Däremot så finns även en hel del glesbygd här och för den om verkligen vill uppleva naturen här ska bege sig mot västkusten och havet. Här finn fantastiska vatten och öar att befinna sig på alla resor ut till dem bästa öarna går att boka innan avfärd. För den som upplevt Stockholms skärgård och östkusten vet hur fantastiskt det är med dem små öarna och vattnet i kring. Västkusten är minst lika fantastisk och har även de pärlor som inte får missas. Exempelvis så är det en hel annan fiskekultur här än i hela Sverige och alla havsfiskar som dras upp tillagas på ett fantastiskt traditionellt sätt.

Var smart i valet om boende

Det går att söka i Google på frasen ”hotell göteborg” och direkt kommer en lista upp över alla hotell i Göteborgstrakten. Men det säger tyvärr inte så mycket om vad det är för sorts hotell och Göteborg är så pass stort att det omöjligt går att avskilja dessa genom ett stort sök. Håll koll på vilka attribut som ni vill ha och rensa bort dessa. För den som söker det perfekta läget så är det en smart idé att kombinera närheten till city med närheten till hamnen och kommunikationer, Novotel i Göteborg är helt klart ett sådant hotell.