Ultimata adrenalinkicken!

Vad består livet av om inte att vara lycklig och att känna att man lever. Och genom att boka in en äventyrsresa så kommer du garanterat vara lycklig och även att känna dig väldigt levande. Om du bokar resa till Costa Rica i sommar så kommer du att kunna pröva saker som du endast drömt om i dina vildaste fantasier. Det är allt från att besöka vulkaner till att åka linbana genom djungeln, som de kallar för Canopy. Varning för detta är inget för de höjdrädda. Fast, kanske ska du då passa på att bota din rädsla? Annars finns det mycket, mycket annat att göra – det gäller bara att våga. Och varför inte göra det i Costa rica som sägs vara världens lyckligaste land. Det borde etablera en större trygghet till de lite mer adrenalinfyllda sporterna.

Minnen för livet

Ja, att åka på en charter till Cypern i all ära. Men, genom att unna sig en lite mer fartfylld och nervkittlande resa så blir minnena med större säkerhet fler och intressantare än att bara komma ihåg korallblått vatten och sandstrand dagarna långa. Inget fel med det, men det är roligare att ligga på stranden och minnas att man var och klättrade i berg på morgonen. För en semester handlar inte bara om att bli totalt utvilad utan om att samla nya krafter genom nya intryck.

Tänk på att även om det med största sannolikhet inte kommer hända något så är det alltid bra att ha en reseförsäkring. Och här finns det inga facit utan du måste utgå från ditt eget liv samt vilken hemförsäkring du har och vart du ska resa. Ofta gäller en hemförsäkring, men den gäller bara om du gör resor som är kortare än 45 dagar.  Bästa är alltid att ta kontakt med ditt försäkringsbolag och sedan är det bara tuta, köra och låta adrenalinet pumpa.