Upplevelser utomlands

Sverige är en hel upplevelseindustri i sig och många behöver inte ens lämna landet för att känna att man fått något ur att vara här. Men det finns också en helt ny värld därute, nya resmål att upptäcka, nya upplevelser och nya äventyr. Ute i den stora världen är där det verkligen händer och om man kan ta ledigt från flugfisket en endaste vecka så kan man lätt få ta del utav den här fantastiska upplevelsen. Här listar vi dem bästa upplevelserna som man kan tänka sig och för den som älskar att befinna sig i vatten så är jordens största delar täckta av det.

naturen i nya zeeland

Upplevelser, äventyr och nya kulturer är bara några av de fantastiska sakerna som man kan uppleva utomlands. Även fast Sverige är en av de bästa platserna att turista på så är det absolut inte det enda och det finns massvis med saker som man inte kan uppleva här som man kan uppleva utomlands. Upplevelseresor är väldigt populära och de flesta vill någon gång i sitt liv surfa på vågorna på Bali, snorkla i korallrev och åka linbana på Costa Rica. Om man kommer iväg eller inte så är det i alla fall en dröm som dem flesta har och många av denna andel väljer att faktiskt boka resan med Travelpartner och faktiskt genomföra resan.

Ta steget och res mot äventyret

Är man den typ av person som älskar att åka utomlands och ligga på latsidan så får man såklart fortsätta med det. Är man däremot en person som hemma i Sverige älskar att åka på upplevelser av olika slag så är en resa till äventyret helt klart ett måste. Äventyren finner vi bland annat i:

  • Fantastisk naturupplevelse hittar ni självklart i Nya Zeeland, här har en mängd fantastiska fantasyfilmer spelats in, detta på grund av den fantastiska miljön. Dalar som är utom dess like får absolut inte missas, det här resmålet är allt annat än tråkigt.
  • Den äventyrslystna som önskar att åka till världens lyckligaste land önskar att åka till Costa Rica, här finns allt och då menar man allt, naturupplevelser, äventyr, sol och bad. Detta resmål har klassats som ett av de bästa ur en miljösynpunkt.
  • Den som älskar vatten och stränder ska ta sig till Västindien, bland alla fantastiska öar går det att segla, surfa, snorkla, bada och göra allt man kan med vatten. Välj din favoritö och upplev ett paradis.
  • För den som längtar efter att gå ut och festa och uppleva ett fantastiskt uteliv så behöver du inte resa långt, det är nämligen Europa som klassas som bästa resmål för den som vill ut och festa. Slå ihop naturupplevelsen i Italien med deras fantastiska mat och uteliv.
  • Milslånga och vackra stränder hittar ni i Sydafrika, ett ofta bortglömt resmål som många förmodligen skulle uppskatta mer än vad de tror.
  • Bästa trygga upplevelselandet som vi svenskar kan uppskatta mycket är Thailand. Thailand har det mesta och är samtidigt en van turistort och bjuder därför på alla bekvämligheter som man kan tänka sig.